Om gården

Långserums Fritidsgård ligger cirka 4 mil söder om Jönköping på vägen mellan Svenarum och Malmbäck. Gården är enskilt belägen vid Långserumssjön i underbar småländsk höglandsnatur. Det finns 78 sängplatser fördelat på två sovsalar med 20 bäddar och 4-bäddsrum. Lägerområdet har en yta på 37 000 m² som bl a innefattar fotbolls- och volleybollplan. Badbrygga finns i anslutning till gården och kanotuthyrning finns i Svenarum. Fiske är tillåtet med fiskekort. Läs mer om gårdens byggnader på Lokaler eller se mer på gårdens utomhusmiljö.

Hitta hit

För att komma till gården, kör väg 30 Vrigstad-Jönköping och tag av mot Långserum i Svenarum. Avståndet mellan Svenarum och lägergården är cirka 5 km.

Karta

Förening

Långserums Fritidsgård ägs och drivs av en förening som består av Betelförsamlingen i Vaggeryd, Centrumförsamlingen i Forserum, Ekeryds missionsförsamling, Malmbäcks frikyrkoförsamling, Svenarumskretsen av SAM, Älgabäcksryds mfs samt Svenska Alliansmissionen och Svenska Alliansmissionens Ungdom. Föreningens målsättning är, att genom uthyrning av gården och den verksamhet som bedrivs, medverka till en kristen profil i en drog- och alkoholfri miljö.